IMG_1603.jpgTuli tarve saada joku projekti ja kävin hakemassa neljä kappaletta pinnatuoleja, olin niitä katsellut jo pidemmän aikaa mutta ajattelin että ennen tilipäivää ne kerkiää joku muu jo ostaa pois. Nämä oli malliltaan vähän perinteisestä poikkeavat kun jalat oli kiertämällä irrotettavat, sitähän en tiennyt ja lähdin oikein kuorma-autolla hakemaan että mahtuvat... Selkänojatkin oli sen verran löysällä että lähtivät irti, saapahan helpommin maalattua kun ovat irrallaan. Kaikista on tulossa luultavasti eri värisiä, ensin ajattelin hyödyntää purkinpohjat pinkkiä ja limenvihreää. Hiekkapaperia täytyy metsästää lisää mutta äkkiseltään näyttäisi kun istuinosat on kertaalleen maalattu että niistä tulee parilla maalikerroksella ihan hyvät. Ajattelin näitä lastenhuoneisiin yöpöydiksi tai voisihan selkänojalle laittaa jonkun vaatteenkin.

IMG_1606.jpgTämä ikean korkea lastentuoli on ainakin ollut tytön suosikki siitä lähtien kun sain sen maalattua, valkoinen ei vaan ole niin peittävää kuin nuo värilliset niin on aika paksussa maalissa nyt. Mietin myös että jos tuoleihin virkkaisi pehmusteen niin voisi käyttää varmaan koulupöydän tuoleinakin, nyt täytyy enää toivoa että aika ja inspiraatio riittää niin pitkälle että saan nuo joskus pois remontin jatkumisen tieltä.

IMG_1605.jpgYläkerrasta kannettiin jo ennen joulua tämä takaisin, sopii nyt vähän paremmin tyyliin kuin edellisen tv-tason kanssa ja sinne on kätevä kerätä kaikki lautapelit ja muut lattialta pois näkyvistä.