IMG_2114.jpg

Hiihtoloma oli ja meni, muuten olla möllötettiin ihan vaan kotona mutta uimahallissa sekä risteilyllä käytiin, oltiin laivalla yötä ja pyörähdettiin Tallinnassa pikaisesti. Tylsää mutta helppoa, lapset viihtyi ja ruokaa ei tarvinnut tehdä.

IMG_2103.jpg

Ja hiihtämässä kävin jopa toisen kerran tänä talvena, jos ens talveksi saisi hankittua vaikka omat sukset ettei tarviis lasten kouluhiihtosuksia lainata. Yksi ilta tuossa iski niin maailmanlopun olo joka toistui vielä seuraavanakin päivänä, että piti soittaa terveyskeskukseen. Taas kerran totesivat ettei mitään vikaa löydy, jostain syystä mua on vaan huimannut viikkotolkulla ja siihen päälle alkoi vielä sydän hakata ja oksettaa sekä katseen tarkentamisessa olla ongelmaa. Olo oli ihan hirveä mutta lääkäri sitten totesi että ihan paniikkihäiriön oireet, totta kyllä. Olin tosin itse luullut tunnistavani ne tilanteet joissa alkaa ahdistaa ja tiedän kuinka niistä pääsee yli, mutta tuollainen olo ei ole ikinä iskenyt kotona niin ei tullut mieleenkään että voisi olla samaa.

IMG_2104.jpg

Nyt pidin viikonlopun ihan tarkoituksella vähemmän ohjelmoituna ja ihan kun olis vähän helpottanut. Pitää jatkossa kyllä koittaa tuota lääkärin määräämää propralia ottaa ennakkoon kun tietää että on tulossa joku jännittävä tilanne. Nyt on varmasti kyse enemmän siitä että on liikaa palloja ilmassa kaikkine koulujuttuineen, jatkuva työnhaku ja lapsen psykologille vieminen jne. Mutta kyllä se tästä, päivä kerrallaan.