Huomenna se onneksi alkaa, arki. Vähän kauhunsekaisin tuntein kyllä odotan kuinka nuoremman herran koulupäivä loman jälkeen sujuu kun pitäis monta tuntia jaksaa olla paikallaan ja keskittyä, sellaista painia ja älämölöä ja telkkarinkatsomista ollut viime päivät. No ollaan me pelattu trivial pursuittiakin monena päivänä, ostettiin se perhepainos joululahjaksi. Ja sitten vielä toi lähemmäs kolmenkymmenen asteen pakkanen, lämmitin turhaan autoa tänään kaksi tuntia piuhan päässä ja puolisen tuntia webastolla eikä se sittenkään lähtenyt käyntiin, toivottavasti huomenna on parempi onni kun pitäs töihin päästä.

IMG_2735.jpg

Meillä on viikon verran nyt tällanen ja sekään ei tykkää ulkoilla noin kylmässä, paskoi mun sängyn alle mieluummin. Hän on chihuahua, ihme häslääjä kun koko ajan pitää olla siellä missä ihmisetkin. Sikäli aika vaivaton tapaus kyllä kun on tuollanen kissaa pienempi muka-koira.IMG_2733.jpg

Tää on meillä siksi että ex-mieheni on Teneriffalla, yhtään ei kuulkaa käy kateeksi tällä kelillä... ei vaan, hyvähän se on olla kotosalla pistämässä puita takkaan ja vahtia ettei putket jäädy ja niin edelleen. Todellisuudessa meille iski sellainen lomakateus että varattiin matka myös, tosin koko porukalle ja vasta toukokuun lopulle niin keritään maksaakin se siihen mennessä...onhan toi matkustaminen melko kallista, mutta viime kerrasta tulee kuluneeksi kolme vuotta silloin toukokuussa. Viimeksi meillä oli ylimääräinen aikuinen mukana, nyt yritetään pärjätä keskenämme kun lapset on sen verran isompia. Viimeksi oltiin Turkissa, Alanyassa Tjäreborgin kautta Sunpark Garden -hotellissa ja reissu oli oikein onnistunut ja kiva. Kuitenkaan en ole niitä ihmisiä jotka matkustaisi samaan paikkaan kerta toisensa jälkeen, joten tällä kertaa mennään Finnmatkoilla Kreikkaan, Ixiaan Blue Star Sun Beach Resort -hotelliin. Valintaan vaikutti hinnan lisäksi lentoaika kun selkäni ei kestä pitkää istumista ja lasten takia uima-allasalueisiin kiinnitettiin huomiota, eiköhän siitä hyvä reissu tule vaikka ajatus tuntuu vielä kaukaiselta.

IMG_2747.jpg

Ihanaa kun lapset on luovia ja esim. muovailee eikä koko aikaa tuijota ruutuja, mutta lopulta tulee se 'äiti mä en jaksa enää' ja kaikki jää levälleen, oikein kiva!

Ihan asiasta viidenteen, facebookissa näkyy leviävän noita haasteita jotka olen ainakin itse sössinyt jo ennen kuin ne huomasinkaan, ajatus on kyllä hyvä mutta...

vuosi ilman uusia vaatteita: https://www.facebook.com/events/1691490311098278/ ja toinen on se 100 päivää ilman sitä ja tätä, olikohan pahin ilman sekä sokeria että alkoholia ja joka päivä lenkkeillen :D

No joo, itelleni en tänä vuonna oo ostanut vielä vaatteita ja voisin yrittää olla ostamattakin, niitä viime vuoden puolella wishiltä ja sammydressistä tilattujahan ei lasketa vaikkei oo tulleetkaan vielä kaikki...lapsille pistin just tilaukseen h&m alesta yhtä sun toista niin olis puhdasta vaihtovaatetta ilman että mun täytyy laskeutua kellariin pyykille joka päivä.

Herkkujen syöminen on jotenkin lipsunut kans joulun jäljiltä ihan urakalla, täytyy ottaa itteään taas niskasta kiinni.

IMG_2744.jpg

Sitten on tämä mitä oon itkenyt puoli päivää jo ennakkoon. Meidän rescuekatin rakas herra pikkuharmaa lähtee varmaan huomenna viimeiselle matkalleen, sillä ei pysy enää takajalat mukana menossa. Eläinlääkäri diagnosoi sillä synnynnäisen vian luultavasti raajojen hermotuksessa jonka seurauksena lihakset ja akillesjänteet on surkastuneet ja nyt kun kissa on kasvanut niin kävely ei enää onnistu, aluksi se ei osannut hypätä mutta käveli suht normaalisti. Olen yrittänyt lohduttaa itseäni sillä että ainakin sillä oli hyvä loppuelämä eikä kuollut ulos nälkään ja kylmyyteen. Vaikka tiedän että on parempi päästää sairas pilvenreunalle niin käy sääliksi tuota toista kun se on entinen populaatiokissa ja selvästi kaipaa kaveria. Ja ymmärtääkö edes mihin toinen vaan katoaa, tällä pakkasella on sen verran mahdoton kaivaa hautaa niin pakko jättää tuhkattavaksi se raato.