Totesin eilen ettei musta kyllä parturiks olisi. Neiti vinkui jo heti herättyään että jotain pitäis askarrella, tutkin sitten netistä kaikenmaailman askarteluohjeita mutta ei tuntunut löytyvän mitään tarpeeksi helppoa johon olis löytynyt kotoa tarvikkeet. Siis kun ei ollut liimaa missään (varmaan onkin, mutta samassa laatikossa on noin tuhat ja yksi muuta asiaa niin ei löytynyt) eikä mitään paperilautasia tai vessapaperirullia tai mitä lie. Ei musta olisi kyllä askartelunohjaajaksikaan, savu nousi korvista jo ohjeita googlatessa. No, keksin sitten ihan oman ohjeen että pieni ihminen olis edes hetken tyytyväinen. Paperi kaksinkerroin ja siihen piirsin kaksi tosi tyylikästä norsua, että värittää ne.

IMG_0022.jpg

Lopputulos. Vielä jos olis jaksanut sen verran hifistellä että olis teipannut norsut jaloistaan kiinni johonkin paperiin missä on vaikka viidakkomaisema niin olis ollut upea kolmiulotteinen taideteos. Ongelma vaan tuli jo siinä, että värittämisen jälkeen piti leikata eikä noi muovisakset jaksaneet paksua paperia kaksinkertaisena niin annoin lapselle sitten oikeat sakset ja tein sen virheen että poistuin läppärille tutkimaan jotain (siis oikeasti hyödyllistä, niinkun työpaikkoja ja opiskeluvaihtoehtoja). Hetken päästä sitten seurasinkin hiustupsuja keittiöön ja älynväläyksen selityksenä oli että "kun mä jäin ihan yksin". No, ei sattunut sentään henkilövahinkoja kun joskus pienenä sama tapaus leikkasi isoveljeään sormeen niin että verta tuli aika reippaasti.

IMG_0021.jpg

Kissaakin vähän kiinnosti kun toiselta lähti puoli tukkaa, sen verran lyhyeksi oli saksinut sivuhiukset. Kamala poru kyllä tuli kun pelkäsi ettei jää yhtään hiuksia kun päätä oli kovin vaikea pitää paikallaan ja koko ajan ne meni vinoon mutta jotakuinkin siisti polkkatukka saatiin aikaiseksi vaikka pieni tuskanhiki oli varmaan molemmilla. Olis mulla hiustenleikkuusaksetkin jossain ollut mutta kiukussani tempasin ensimmäiset fiskarssit mitkä käteen osui. No, tänään oli jo ihan tyytyväinen uuteen tukkaansa vaikka odotti että se kasvaa takas pitkäksi - ja itse olin tyytyväinen kun lapsella on hoitopäivä ;)