IMG_1651.jpgKaikenlaista taas kasaantunut niin että on pää kolmantena jalkana tullut mentyä paikasta toiseen ja ehkä vasta illalla sitten pikaisesti kerinnyt katsoa sähköpostit ja selata facebookin. On ollut remonttia mahdottomalla ja vähän rennommalla aikataululla, koulujuttuja, messut, toisen avustajan tuurausviikko, kissankatsojia, lääkärissä ramppaamista, huonekalujen maalausta ja mitähän vielä.

IMG_1823.jpg

Piti tehdä näyttökin tuosta yhdestä remontista mutta siihen jäi vähän täydennettävää kun loppui kesken sekä aika että materiaalit, viimeiseen näyttöönkin olis kohde kunhan joku vaivautuis koulusta vastaamaan mun sähköpostiin siihen liittyen. Sais yhden muuttujan pois tästä arjen pyörityksestä kun ei tarviis miettiä koulua enää. Vaikka nyt olen kyllä osin tarkoituksellakin pitänyt itseni kiireisenä etten miettisi liikaa sitä mikä mua vaivaa.

IMG_1903.jpg

On otettu verikokeet, ultrattu kaula ja keuhkoista otettiin röntgenkuvat nyt viimeksi mutta ei mitään oireita selittävää niistä löytynyt. Lievästi on välillä sellainen fiilis että mitä jos vika on kuitenkin vain korvien välissä vaikka toisaalta tiedän ettei olo ole normaali. Työhakemuksiakin pitäisi taas laittaa siitäkin huolimatta että terveysasia stressaa.

IMG_1847.jpg

Hiihtolomaviikon jätin nyt toistaiseksi vapaaksi jos vaikka saan aikaiseksi lähteä lasten kanssa johonkin. Kummipoikaa ainakin pitäisi ajella katsomaan pitkästä aikaa ja toki joku risteily tai kylpyläreissukin tekisi hyvää. Saa nähdä, tuon keskimmäisen kanssa reissaaminen on sen verran hasardia että monesti kaipaisi lisäkäsiä ihan varmuuden vuoksi. Nyt saatiin kuitenkin lopulta aika psykologille hiihtolomaviikon jälkeen, jospa sekin asia siitä sitten etenee.