Kevätsateet ja sen mukana sisälle kulkeutuva kura, jipii! Vettä tulee taivaan täydeltä jo kolmatta päivää, imuri päivystää eteisessä ja silti tuntuu olevan hiekkaa koko ajan sukanpohjissa.IMG_0167.jpg

Raivasin eteisestä suurimman osan kengistä ja vaatteista pois näkyvistä kun oli pojan kaverisynttärit. Tiedän kyllä ettei 10-vuotiaat pojat mitään siisteystarkastusta tee, mutta silti on sisäinen pakko siivota hiki hatussa ennen ja jälkeen juhlien. Ja vaikka naulakossa olis kerrankin ollut tilaa, puolet porukasta jätti takkinsa lattialle :D Kavereita oli kutsuttu ehkä kymmenen joista neljä saapui paikalle, meteliä silti riitti ja kaikilla oli mukavaa. Kaksi tuntiakin monesti tuntuu olevan hermojaraastavan pitkä aika pitää lastenjuhlia, mutta tuon ikäiset jo onneksi keksii itse tekemisensä (olivat puolet ajasta jossain pihalla ja uivat ojassa, kiva...) eikä niitä tarvii viihdyttää. Riittää, kun on fyysisesti paikalla ja mielellään pois näkyvistäkin ;)

WP_20160404_09_42_13_Pro.jpg

Nämä viikko sitten hakemani pikkukissat sain sentään lukittua tytön huoneeseen turvaan synttäreiden ajaksi, etteivät ahdistu liikaa. Ei ne niin arkoja olleetkaan kuin mun oli annettu ymmärtää, aika nopeasti kesyyntyvät. Aivan hirmu söpöjä, mutta myös hiukan rasittavan energisiä kun ravaavat edestakaisin ja roikkuvat verhoissa.

WP_20160407_23_05_12_Pro.jpg

Herra rescuekattia seuraavat kuin hai laivaa, mikä on kesyyntymisen kannalta ihan hyvä. Tulivat eilen jo sohvallekin meidän seuraksi.

WP_20160407_18_28_18_Pro.jpg

Kylppärin matto on kuitenkin paras paikka ikinä kun siinä on lämmin.

IMG_0173.jpg

Viime perjantaina lähdin alunperin metsästämään lapselle pyöräilykypärää kun vanha oli jostain syystä halki ja paikallisessa kaupassa ei ollut sellaista mikä olisi kelvannut. No eipä löytynyt kirppariltakaan ja toisessa kaupassa oli vaan jotain viidenkympin kypäriä, päädyin lopulta tilaamaan netanttilasta neljä kappaletta jos niistä joku olisi hyvä. Kaikkea muuta kuitenkin löytyi, olin jo luopunut toivosta että olis mitään kelvollista kunnes viimeisestä pöydästä tarttui mukaan sylillinen tavaraa...

IMG_0174.jpg

Koiratyyny maksoi euron, muumilaiva vitosen ja lisäksi löytyi kasa tytön vaatetta jonka seurauksena jouduin siivoamaan kasan pienempiä vaatteita pois tieltä.

WP_20160408_13_25_54_Pro.jpg

Veikkaanpa, että kaappi pysyy päivän tai kaksi sellaisessa järjestyksessä että sieltä saattaa löytää jotain...