Siinäpä mulle kolme ihan uutta tuttavuutta, joista kaikki meni niin epämukavuusalueelle ettei mitään rajaa. Valaistusjuttu on siis mun näyttötutkintoa täydentävä tehtävä, kun en aiemmin siitä tarpeeksi tiennyt. Pitäisi saada se palautettua niin saisi osatutkintotodistuksen josta voisi olla hyötyä jossakin, vaan aloittaminen on aina yhtä vaikeaa...muutamia kuvia sentään sain jo otettua sitä varten, ei siis puutu enää kuin loput kuvat ja kaikki tekstit. Mutta kun se vaatisi hetken rauhallista aikaa ja kaiken romun eliminoimisen että saisi kuvattua loput kohteet niin helpompi koko ajan vaan siirtää eteenpäin vaikka tekemättömänä se vaan stressaa.

IMG_1001.jpgJa seuraava uutuus, ehkä pahin näistä kaikista. Toissapäivänä iski ihan jäätävä virtsatietulehdus, en ainakaan keksi mikä muu se olis voinut olla. Olin ihan järkyttynyt kun netistä lueskelin aiheesta ja joillain ihmisillä voi tuollanen olla vaikka useamman kerran vuodessa. Mutta koska mä en mene lääkäriin tai varsinkaan syö antibiootteja kuin jos on aivan pakko, sain sen helpottamaan ja menemään ohi parissa päivässä ihan itsehoitokonstein. Mietin kyllä lääkäriin soittamista siinä vaiheessa kun istuin viiden minuutin välein vessassa ja sattui niin pirusti, että josko olis saanut sen reseptin varmuuden vuoksi apteekkiin. Olo helpotti onneksi jo sillä että otti särkylääkkeen ja joi pari litraa teetä, pakastimesta söin pari rasiaa puolukoita kunnes pystyin jo lähtemään kauemmas vessasta ja hain urisan-ravintolisää kaupasta. Tänään on ollut jo ihan normaali olo enkä todella halua kokea tuota enää toiste. Ollaan miehen kanssa kyllä niin eri maata näissä lääkärijutuissa, se ei ikinä usko että ilman lääkäriä ja lääkkeitä voi parantua mistään ja on aivan ylihysteerinen, tänään leikkasin mattopuukolla sormeen ja se oli sitä mieltä että se täytyy käydä liimauttamassa umpeen kun tuli niin syvä haava vaikka ei vertakaan tule enää :D

IMG_0992.jpgJa toi videohaastattelu, ihan kidutusta tällaiselle introvertille ihmiselle. Onneksi se ei sentään ollut mikään livejuttu kuten alunperin pelkäsin, vaan vastauksia sai nauhottaa uudestaan just niin monta kertaa ettei tullut ajatuskatkoja tai sekoillut sanoissaan...toisaalta kyllä paljon helpompi ratkaisu tuollanen kuin raahautua johonkin fyysisesti paikalle tapaamaan oikeaa ihmistä. Olen kyllä aika skeptinen sen suhteen että tuo mihinkään johtaa, mutta onpahan taas yritetty jotain sen eteen että tietäis tulevaisuudensuunnitelmat edes ens viikkoa pidemmälle.

IMG_1009.jpgTässä pihavalot, joista muodostuikin pikku ongelma kun ei sopivia lamppuja tahtonut löytyä millään.  Siis kun ne valaisevat kokolailla sen verran että yksi tuttu totesi että sen verran näkee ettei niitä valoja päin kävele. Kuvassa keskimmäisessä tolpassa on lamppu jossa on tuplasti valotehoa tuplasti verrattuna noihin alkuperäisiin, mutta sekin tuntuu valaisevan yhtä vähän. Voi toki olla, että valo hukkuu tuonne pimeään ja näyttävät sitten paremmin kun on lunta heijastamassa valoa.