Viikko sitten tuli ostettua pari uutta ledisarjaa ja laitoin ne samantien sitten ikkunoihin kun on niin synkkää ja ankeaa, onneksi tällä viikolla luvattiin luntakin lopulta tulevaksi...yhden kynttelikönkin nostin ikkunalle samalla, joskaan siinä ei pala enää kuin yksi lamppu ja aina kannattaa valittaa, valmistaja lupasi lähettää uuden!

IMG_2583.jpgIMG_2585.jpg

Meillä asuu yksi jouluihminen joka oli aivan innoissaan noista valoista ja jonka painostamana kaivoin sen kynttelikönkin esiin. Se en siis todellakaan ole minä, vaan mies joka asuu meillä. Lasten myötä olen löytänyt joulufiiliksen ajoittain itsekin, mutta päällimmäisenä on kyllä sellainen turhan kuluttamisen ahdistus ollut varmaan viimeisen 20 vuotta. Siis kun lahjoja ja kaikkea pitäis ostaa vaikka kukaan ei oikeasti tarvii mitään ja ruokaakin jostain syystä tulee hamstrattua joka vuosi niin että sitä on vielä uutena vuotenakin. Vähän kyllä haaveilin että olis rahaa lähteä lappiin sellaseen lasi-igluun jouluksi ja ostaa joululahjaksi pelkästään liput etelänmatkalle vaikka hiihtolomaksi, ei siis puutu enää kuin se lottovoitto että voisi toteuttaa...

Näistä valoista kyllä tykkään, ei sotkutkaan näy kun vaan nostaa katseen ylemmäs ja fiilistelee hämärässä.IMG_2586.jpg

Tänään kaivoin komerosta kolmannenkin valosarjan ja kävin virittämässä sen yläkerran aulan kaiteeseen jossa se viime vuonnakin oli. Jännä miten solmuun tuollanen 120 lamppua menee itsekseen säilytyksessä mutta tulipahan selvittyä sekin.

IMG_2587.jpg

Kaunista, vaikka itse sanonkin...oikein silmä lepää näissä kuvissa vaikka totuushan oli tietysti se että esim. kissanhiekkalaatikot ja leluja täynnä oleva lattia on vaan rajattu pois kuvasta ;)