Taas tuntuu siltä että on aloittanut liian monta asiaa ja toteuttamattomiakin ideoita on vaikka millä mitalla. Ja ennenkaikkea vuorokaudessa on liian vähän tunteja viedä niitä projekteja eteenpäin, ainakin jos on neljävuotiaan kotipäivä ja minuutissa huudetaan vähintään viisi kertaa ÄITI!! ja jatkokysymys siihen esim. miksi et voi pelata mun kanssa kimbleä/koska on pääsiäinen/mitä mä voisin tehdä tai muuta vastaavaa.IMG_0101.jpg

Sohvalla maatessa ja kutoessa voi kuitenkin olla olevinaan lasten kanssa samalla. Tässä on ehkä pikkuhiljaa valmistumassa noihin vihreisiin tyynyihin neulepäälliset jämälangoista. Oon himoinnut sellaisia palmikkoneuleisia tyynyjä pidemmän aikaa mutta en ole raaskinut ostaa enkä halua mitään tekokuituisia. Kolmea eri harmaata lankaa, paksuimmat puikot mitkä jemmasta löytyi ja 64 silmukkaa. Kaksi nurin ja kaksi oikein niin kutoo vaikka unissaan, tai siis vaikka katsoisi telkkaria tai pelaisi lapsen kanssa sitä kimbleä samalla.

IMG_0099.jpg

Tämän hirvityksen siivoamisen aloitin lopulta myös sillä aikaa kun tyttö leikki seinän takana omassa huoneessaan (eli huuteli vähän väliä äitiä...äiti käykö että mä rakennan sirkuksen näistä legoista? äiti täällä on poliisikin! äiti voiko nää ukkelit jakaa postia?ja niin edelleen). Näin alkuun sain kuitenkin jo yhden jätesäkin täyteen kaiken maailman purua ja villanpalaa ja työhanskaa ja muuta romua, siellä se nyt odottaa että mies tulee ja kantaa sen pois niin mahdun siivoamaan lisää. Eilen kävin jo tuolla huoneessa mutta luovutin siinä vaiheessa kun löysin noiden kahden oven väliin eristeeksi laitetut lasivillat ja ruuvasin oven takas kiinni kuten tänäänkin sitten lopetettuani romujen siirtämisen lämpimälle puolelle tilaa. Vaikka ei tuolla kylkiäisessä edes mitenkään kylmä ollut, pihalla kun on lähemmäs kymmenen astetta lämmintä. Hassua kun pitäis nyt sekä patistaa lapsia laskettelumäkeen kun on varmaan viimeiset hetket kun se on auki ja toisaalta saa kohta kaivaa polkupyöriä esiin kun lumet sulaa.

IMG_0100.jpg

Tuolin maalauskin on hitaasti mutta varmasti käynnissä. Ja toivoin että olisin jaksanut hioa ton lääkekaapin vähän perusteellisemmin, se sininen näkyy läpi aina vaan vaikka on maalattu jo monta kertaa. Noita ikkunan alle nojaavia hyllyjä suunnittelin makkarin seinälle jos olis jotain kukkia tai muuta niihin laittanut, alunperin niissä on ollut kenkäkaapit päällä rappujen seinässä ennen kuin ne siirrettiin tuulikaappiin. Hattuhyllyiksikin ne voisi toisaalta laittaa, täytyy miettiä vielä ettei tee turhia reikiä seiniin.