Vähän on toi muu elämä viime aikoina häirinnyt bloggaamista, on tullut oltua töissä ja lasten kanssa kirjastossa, hiihtämässä, pulkkailemassa ja luistelemassa. Daredevil -kausikin katsottu nyt loppuun netflixistä, mitähän seuraavaksi...ei vaan, yläkerran viimeiset listat alkoi löytää paikalleen miehen inspiraation myötä, josko remontti lopulta seuraavaksi laajenisi sinne viimeiseen tekemättömään huoneeseen. Niin, mutta siitä tulin kertomaan kun tuli inspiraatio ostaa makkariin toisenlainen säilytyskaluste lastenvaatteille ja läppärille niin siinä samalla sitten siirreltiin kaikkea eestaas ja nyt on parempi kuin ennen. Pari listaa kyllä puuttuu täältäkin sen jäljiltä...

IMG_2794.jpg

Siinä se on! Ikean Hemnes kirjoituslipasto valkoiseksi petsattuna. Kootessa ei mennyt kuin yksi puu halki ja toi toinen kaapinovi on jotenkin kiero, ei asetu vaikka saranoita kuinka säätelee. Mutta pikkuvikoja, onhan se nätti ja sisustukseen sopiva. Tuota Stuva -kaappia ei ole enää kun tämä tuli ikäänkuin sen tilalle, nyt saa ovenkin auki enemmän kun 90 astetta. Kuvat vaan otin jo aikaisemmin enkä jaksanut sitä siirtää, käytännöllisempi ja tilavampi se kyllä oli mutta noi koivunväriset ovet ei vaan istuneet sisustukseen enää. Yläkerrassa tytön huoneessa on sama kaappi mutta jaloilla ja mustilla ovilla sekä pienempi versio myös. Hemnes-lipastoja on myös kolmelaatikkoisena ennestään kaksi, ne on tosin harmaanruskeita eikä sitä väriä enää myydä. Ainoa mikä tuossa vähän häiritsee, on noi omaan makuuni vähän vanhanaikaiset nupit jotka ainakin niissä harmaissa lipastoissa alkaa pyöriä vaikka kuinka kiristäisi.

IMG_2795.jpg

Vähän haaveilin että tuonne olis mahtuneet myös ompelukoneet, mutta hyvä kun edes tytön vaatteet mahtui vaikka harvensin niitä pienemmästä päästä jo siirtäessä. Ja yksi kissa näyttäis olevan myös. Vaatemäärää voisi ehkä vähän karsia kyllä jatkossa, tytölle on vaan niin paljon helpompi löytää käytettynäkin kaikkea kivaa että tulee välillä hamstrattua ihan tarpeettoman paljon kaikkea. Sikäli tässä menee vähän idea hukkaan kun läppäri on paremmalla korkeudella mulle operoida kun se on tuos päällä eikä kaapissa mihin se kuuluisi, mutta korkeus on hyvä tässä seisten kirjoittaa. Eikä keräänny niin paljon tavaraa ehkä päälle, nyt ei ole läppärin lisäksi kuin hiiri, kamera, puhelin, aamutakki ja kissa! Meillä on siis taas yksi ylimääräinen kissa ja oma mummukissa pelkää sitä ihan kuollakseen niin se on asunut nyt viikon lipaston päällä.

IMG_2793.jpg

Mies oli eräänä päivänä ottanut asiakseen siirtää tän liukuovikaapin toiselle seinälle kun olin töissä. Tyttö siirtyi nukkumaan yläkertaan toisen isoveljen huoneeseen, nyt mahtuu yöpöydätkin normaalille paikalleen makkarissa. Lamppu on vähän kökösti valokatkaisijan ja pistorasian edessä, olis ollut parempi vaikka tuolla nurkassa mutta on vähän siinä ja siinä mahtuuko sinne nyt ja kaappi on ruuveilla kiinni seinässä jo.

IMG_2792.jpg

Tänään jos sais aikaiseksi vaihtaa lakanatkin. Jännä miten erilaisia tapoja ihmisillä on, luin just jostain vanhasta lehdestä perheestä jossa imuroidaan kolmen viikon välein mutta vaihdetaan lakanat joka toinen viikko...kun ite imuroi joka päivä ja vaihtaa lakanat ehkä kerran kuussa, mutta kukin tyylillään :)

IMG_2790.jpg

Tänään on kiukuttu heti aamusta lähtien kun ei saanut syödä ruokaa aamupalaksi eikä jättää muovailuvahoja levälleen keittiön pöydälle, tunnin huudettuaan neiti sitten sai kerättyä muovailunsa ja puettua vaatteet jotta sai luvan siirtyä netflixin ja my little ponyn ääreen. Oikein rentouttavia nää arkivapaapäivät vai miten se oli ;)