Joskus tekee ihan hyvää lähteä ihan yksin johonkin ja vaikka kierrellä kaupoissa ilman kelloon tuijottamista tai ostopakkoa. Olen huono shoppailemaan, varsinkin itselle. Mutta tytön vaatekaappiin löytyi reissulta täytettä ihan kiitettävästi, pari h&m ostosta ja loput kirpputorilta. Meni siellä kirpparilla helposti PUOLITOISTA TUNTIA aikaa ja noin viiskymppiä rahaakin, mutta siinä oli mukana myös tytön ulkovaatteet ja kasa itselle tehtyjä kesävaatelöytöjä. Kyllä pienestä tulee tämä ihminen iloiseksi kun tarpeellista löytyy sopuhintaan :)

WP_20160513_23_06_19_Pro.jpg

Ainoat mitä mun oli tarkoitus reissulla katsella vähän sillä silmällä että sais löytyä, oli pojille kauluspaidat kevätjuhliin ja sortseja reissuun tai yleensä kesäksi. No, just niitä ei tietenkään oikein ollut liiaksi asti. Saldona yhdet sortsit kirpparilta ja yksi kauluspaita Luhta outletista, mutta parempi sekin saalis kun ei mitään. Noi siistimmät vaatteet on sellaisia että suunnilleen päivää ennen juhlia tulee mieleen edes katsoa että mahtuuko se joku yksi ainoa vaate päälle enää mitä on vuosi sitten viimeksi tarvittu, nyt olin vähän enemmän ajoissa hereillä asian kanssa kun kevätjuhliin on vielä aikaa...

WP_20160513_23_07_14_Pro.jpg

Tästä kuvasta muistin että unohtui eilen ottaa tuollanen aurinkotabletti, tiedä sit vaikuttaako ne edes mitään mutta kaikkeni teen jottei aurinkoihottuma uusiutuisi. Tällä arsenaalilla pitäis kuitenkin auringon alla pärjätä. Bikinitkin ostin, kun edellisistä olin jotenkin turvonnut ulos, sisko onneksi kerkisi lähteä henkiseksi tueksi sovituskoppiin ennen kuin meni töihin. Just noiden sovituskoppien takia ostan mieluummin sovittamatta niitä parin euron kirpparivaatteita kuin lähden sovittelemaan mitään kaupassa niissä kamalissa valoissa. Totesin siellä myös, että mun jaloissa on suonikohjuja tai pintaverisuonia tai jotain varmaan yhtä komiasti kuin äidilläni, aargh.

WP_20160516_09_04_16_Pro.jpg

Tämän takia alunperin lähdin liikenteeseen. Siitä tulee kissoille omatoimiulkoiluhäkki niin että ikkunasta pääsevät suoraan tuonne haistelemaan ulkoilmaa. Projektina on maalata se jollain ihan muulla kuin vihreällä ja saada se paikalleen seinää vasten, jonkun korokkeenkin se tarvitsee että yltää ikkunan yläreunaan saakka. Mutta ihan asiasta viidenteen niin kylläpä ärsyttää muut tielläliikkujat varsinkin kun enempi ajaa päivän aikana. Itsehän toki olen hyvä kuski, mutta aina osuu eteen joku reilusti alle rajoituksen edessä kynnäävä autoilija tai vaihtoehtoisesti niitä, joilla on kiire. Siis niin kiire, että ohi on päästävä vaikka olis millainen jono ja keltainen viiva ja vastaankin tulis autoja. Menomatkalla eteen kääntyi vielä huoltoaseman pihasta joku valopää niin että joutui ihan tosissaan lyömään jarrut pohjaan, saatoin hieman soittaa torvea ja kirota itsekseni. Ja yksi lähes jokapäiväinen ärsytyksenaihe on se, kun ihmiset ei osaa ajaa liikenneympyrässä... monesti oon miettinyt että edelleen voisin ajaa autoa työkseni jos vaan selkä kestäis sitä istumista, mutta ehdottomasti sellaiseen aikaan kun ei muut ihmiset paljoa liiku eli yöllä.

WP_20160516_09_05_24_Pro.jpg

Taidetaan saada jotain kukkia tänä kesänä, ainakin näyttää ihan lupaavalta. Herneistä ei voi sanoa samaa, vielä...

WP_20160516_21_56_59_Pro.jpg

Puhelin on toki hyvä tyyny. Ja puhelimen omistaja kysyi lauantaina kotiin saapuessaan että "miks täällä on näin siistiä?"...no siksi, koska oli tulossa vieraita jotka ei ollut meillä ennen käyneet niin tuli sisäinen pakko siivota urakalla ettei ensivaikutelma ole huono. Ärsyttävää sikäli, että lapsetkin jo tietää että siihen on oltava joku spesiaali syy jos on oikein siistiä, kuka nyt huvikseen siivoais kaikki tavarat näkyvistä :D