Mä en ole mikään pääsiäisihminen, mutta teinpä elämäni ensimmäisen pääsiäisasetelman olkkarin pikkupöydälle. Ihan kivan näkönen, siitäkin huolimatta että narsissit kuivahti pystyyn eikä pajunoksissa juurikaan ollu kissoja... Ja vaikka monta kertaa joku yritti pilata tämän visuaalisen nautinnon lisäämällä pöydälle vielä jonkun kaukosäätimen tai kahvikupin.

IMG_0145.jpg

Lisäksi juhlittiin vähän ennakkoon pojan synttäreitä kun mummu ja vaari poikkesivat kylään. Ei kovin montaa kertaa vuodessa nähdä, mutta äiti oli nyt jostain syystä vakuuttunut että mun uusi urani on jotenkin sisustamisen parissa ja toi mulle aiheeseen liittyviä lehtiä ja kirjan. Koko ajan parempaan suuntaan tää oma sisustus on ainakin menossa, järkytyin tosissaan kun jäin selailemaan vanhoja valokuvia joissa oli vielä hirveämpi kaaos kämpässä verrattuna nykyiseen.

IMG_0149.jpg

Kato mua, kato mua! Lehtien päälle on aina paras paikka parkkeerata jos ei muuten saa huomiota osakseen...

IMG_0147.jpg

Rappusten kulmalistatkin löysi paikoilleen pääsiäisen aikana, jospa talo joskus olisi sitä kuuluisaa viimeistä listaa myöten valmis...tiedän vaan että vie huomiota sisätilojen laittamiselta kun projektit leviää pihallekin lumien sulaessa. Pitäisi ainakin yksi varasto purkaa ja laittaa tilalle toinen.WP_20160329_15_36_13_Pro.jpg

Vaikka onhan tuota lunta vielä, nurmikollakin varmaan kymmenen senttiä. Mutta pääsi sentään jo kissoja ulkoiluttamaan ja pyörälenkille.IMG_0146.jpg

Tähän mulla meni niin hermot eilen. Kaappi oli niin täynnä kaikkea että mitään ei löytänyt eikä ovikaan mennyt enää kiinni. Puolet talvivarastoon ja loput järjestykseen. Parittomiakin oli taas vaikka kuinka, ne tarviis melkein oman kaapin sitä odotellessa että pari joskus löytyy.

IMG_0151.jpg

Meen hakemaan naapurikaupungista pari pikkukissaa kohta, oon tässä kahden vaiheilla että lähtiskö sen verran etuajassa että kerkiäis käydä kiertään paikallisen kirpputorin vai jättäskö väliin. Kun sieltä saattaa tehdä jotain löytöjä ja taas on säilytysongelma, just kun sain noi 15kpl neidin pipoja järjestykseen ja tiedän että niitä on nyt jo liikaa mutta joku ihmeen ostopakko iskee kun löytää jotain kivaa ja söpöä halvalla. Isommille ei niinkään löydy, pitää melkein uutena tilata jostain kaikki. Just huomattiin että kaikki uikkarit kiristää kun alettiin pitkästä aikaa kylpytynnyriä lämmittää pääsiäisenä, mut onpahan nyt valmiiksi sitten toukokuun lomaa varten :)