Jee. Jostain pitää aloittaa ja nyt olen kerrankin tyytyväinen itseeni että olen jotain konkreettista saanut aikaan. Eilen kävivät koulun puolesta töissä arvioimassa mun osaamista näyttötutkinnon muodossa ja läpi meni hyväksytysti, sillä edellytyksellä että joku pieni kirjallinen täydennys pitää vielä tehdä myöhemmin. Ilmeisen turhaan stressasin siis, aika vähän yleensä mitään stressaan mutta jostain syystä oli aamusta sellainen olo ettei saa mitään edes syötyä ja pyöri ympyrää kämpässä eikä saa mitään järkevää aikaan. Ehkä osansa oli ihan sillä että edellisistä kouluhommista on 15 vuotta aikaa ja en ihan täysin tiennyt mitä odottaa kun tuntemattomia ihmisiä tuli arvioimaan. Seuraavan tutkinnon osan taidan suosista jättää johonkin ensi vuoden puolelle, mutta pikkuhiljaa kohti tavoitetta kuitenkin.image.jpg

Tämä hirmu rakas karvatti muuten täytti jo 13 vuotta toissaviikolla, se on siis aika monessa elämänvaiheessa kerinnyt olla mukana.

image.jpg

(WTF, pystyyn otettu kuvakin pysyi oikeassa asennossa toisin kuin aiemmin...)Tässä on meidän uusi piippu, melkoisen työn ja tuskan takana ollut sekin - siis vaikka itsehän en ole mitään sen etteen tehnyt :D piti jo viime kesänä tehdä uusi, mutta se jäi ja nyt ei ollut vaihtoehtoja kun olis mennyt käyttökieltoon muuten. Eiköhän toi uusi kestä seuraavan 60 vuotta sekin, vielä pellit ja hattu päälle niin kelpaa taas takkaa lämmittää syksyn tullen.

image.jpg

Voittajafiilis kyllä monellakin tapaa nyt kun useampi asia on saatu järjestykseen tai edes alkuun. Tämäkin nyt jo naurattaa, lapseni lähetti mulle töihin tämän kuvan kun veljensä oli kaatanut jugurttia lasiin ja puhunut samalla... Hetken aikaa tässä olen suorastaan vältellyt vaakaa kun tuntui että töissä tulee syötyä huonosti, on kaakaokone ja melkeinpä aina pullaa tarjolla. Mutta ilmeisesti on tullut käeltyäkin sen verran että paino on lähtenyt kääntymään sinne suuntaan kun pitääkin ja ilmeisen pysyvästi kun useampana aamuna on näyttänyt samaa lukemaa. Ihan kuin olo olisi kevyempi, vaikka ulkoisesti ei juuri huomaa ja vielä on pitkä matka että sovin niihin housuihin mitä pari kuukautta sitten sovittamatta ostin, pyh. Mutta olen päättänyt että vielä jonain päivänä paino alkaa eri numerolla, hitaasti mutta varmasti. Mietin jo palkitsevani itseni kouluhommasta ja laihtumisesta uusilla vaatteilla tai lenkkareilla, mutta tilistä meni kaksi kolmasosaa taas samana päivänä laskuihin, polttoaineeseen ja ruokaan kun tulikin niin luovuin ajatuksesta. Ostin sitten litran kirsikkajäätelöä(!!) ja tilasin pari lehteä niin on pidemmälle aikavälille jotain kivaa itselle.

image.jpg

Luultavasti kohta on taas aikaa maata sohvalla tuollai pitkin pituuttaan ja oikeasti olen vähän loman tarpeessakin, vaikka tiedän hyvin äkkiä myös kyllästyväni työttömänä olemiseen. Onneksi nyt on opiskelu ja viikonlopputyö sentään niin ei heti iske se tunne että seinät kaatuu päälle. Toisaalta on paljon ideoita ja pieniä projekteja mitä voisi tehdä sitten kun on aikaa. Jää nähtäväksi miten homma etenee, mutta nyt on oikein hyvä fiilis kaikesta :)