Kaksi viikkoa työttömänä ja siitä viikon verran flunssassa, näinhän se aina menee. Työsopimusta jatkettiin alkuperäisestä vielä kuukaudella ja sen loppumisen jälkeen meni viikko ennenkuin kroppa hoksasi että hei, nyt on aikaa sairastaa. No joo, olis joutanut olla tulematta koko tauti...sikäli kiva että on saanut hyvällä omallatunnolla nukkua kuumettaan pois, mutta samaan aikaan toivoo ettei nyt mistään potentiaalisesta työpaikasta soiteta kun ääntäkään ei lähde. Samaa kaavaa aiempien työttömyyspätkien kanssa toistaa sekin, ettei yhtään osaa nauttia kotona olosta vaan miettii että mitä seuraavaksi opiskelisi (oikeasti jo harkitsin kaksi vuotta kestävää työvoimakoulutusta, vaikka toisaalta tiedän ettei musta ole ajelemaan toistasataa kilometriä päivässä tai vaihtoehtoisesti olemaan viikot eri kaupungissa) tai haalii nurkat täyteen maalattavia huonekaluja vaikka edellisillekään ei ole tilaa ja epätoivon vimmalla yrittää siivota ja toisaalta saada nurkkia tyhjäksi tavarasta jota ei tarvitse. Siinä sivussa voi vielä kiukutella miehelle joka toisesta asiasta ja kokeilla hakea pankista lainaa sijoitusasuntoon ja mitä muita hyviä ideoita näitä nyt olikaan...

IMG_3405.jpgOhimennen lähti vähän vyörymään sisustusideatkin...tän lampun piti alunperin tulla vessaan kun saatiin aikaiseksi vaihtaa sinne lopulta isompi allas sen naurettavan kipon tilalle. Seuraavaksi uuden altaan kanssa vanha peili oli väärässä kohtaa ja liian pieni niin vaihdettiin sekin ja sitten oli vessassa liian pimeää niin piti ostaa kattoonkin valaisin. Mutta se oli vähän överi vessaan ja päätyi makkarin kattoon, vessa on nyt edelleen ilman kattolamppua kun pitää miettiä asiaa uudelleen, ehkä joku ihan perustylsä plafondikin ajaisi asiansa. Perinteiset kristallikruunut on mielestäni aivan kamalia mutta tämä modernimpi oli ihan kiva, lumipalloefekti siinäkin kun ensin pari asiakasta ja työkaveri osti tuollaisen jotta näin riittävän monta kertaa sen tottuakseni ajatukseen. 

IMG_3312.jpg

Lopputulokseen olen hyvinkin tyytyväinen, nyt mahtuu vaikka kaksi ihmistä samalle altaalle pesemään hampaitakin kun on 75cm leveä allas sen edellisen puolta pienemmän sijaan. Plussaa myös vetolaatikoista, vaikka tuntuukin ettei kahteen laatikkoon mahtunut puoliakaan niistä tavaroista mitä puolta pienempään kaappiin, mutta ovatpa nyt edes paremmin järjestyksessä ja pois tuosta tasolta. Tasostakin piti ottaa syvyydestä sentti pois kun edellinen allas oli syvempi. Ihmeen harvassa ovat kyllä nuo pieneen tilaan syvyyden puolesta sopivat altaat ja kaapit. Tämä oli oikeastaan ainoa, ellei lasketa niitä ikean altaita joissa on hana sivussa. Sellainen meillä on yläkerran vessassa eikä ole kyllä mitenkään päin käytännöllinen. Allaskaappi on siis Noro fix trend ja aivan pirun kallis verrattuna vaikka ikealaisiin, lisäksi mua hirvittää tuo mattapintainen kalustelevy materiaalina mutta käytössä sen näkee miten kestää. Hanakin vaihdettiin samalla, ihastuin tuohon Granan mustaan perushanaan. Bideeseen pitäisi vaan vaihtaa lyhyempi letku, nyt se lojuu ärsyttävästi pitkin lattiaa. Allaskaappi on myös lattiasta katsottuna korkeammalla kuin edeltäjänsä, tykkään siivoamisen helppoudesta ja siitä tilantunnusta kun näkee lattian kaapin altakin :DIMG_3326.jpgLopulta sain ostettua myös tämän, olen pitkän aikaa sitä himoinnut ja nyt oli viimeisen tilaisuus kun olivat poistumassa ja kaksi vain oli jäljellä. Se tunne, kun siskon kanssa lähdin ikeaan ostamaan vain tuota vessan peiliä ja silti taas oli autoon sovittelemista parkkipaikalla kaikkien heräteostosten kanssa, tiedätte varmaan jos olette ikeaan eksyneet joskus... Vähän sama tässä kuin tuon kristallikruunun kanssa, en mä perinteisistä kaappikelloistakaan tykkää mutta tässä on sitä jotain. Pelkään vaan että siihen kerääntyy kuraisia hanskoja tai jotain muuta tavaraa. Alimmilla hyllyillä on kissat tykänneet olla, mutta ylemmille ehkä uskaltaisi laittaa jotain esillekin.

IMG_3401.jpgSitten ihan ohimennen tuli sopiva tilaisuus myös tälle. Oltiin yhdistyksen kanssa kissanäyttelyn purkutalkoissa(siis aivan kauhea homma enkä mä ymmärrä kissanäyttelytouhua oikein muutenkaan, mutta kokemus sekin noin niinkuin katsojan näkökulmasta...) niin sattui viereiselle paikalle Ananimalab! Olin noita jo netissä ihaillut mutta vähän skeptinen materiaalien ja tarrakiinnityksen suhteen niin pääsi siellä hypistelemään ja kyselemään. Pitänee laajentaa seinää jollakin paremmin kiipeiltävällä osalla kunhan budjetti repeää sellaiseen. Ideana kyllä niin tyylikäs ja mielellään sitä juitenkin maksaa kotimaisesta käsityöstä. Jostain syystä herra kissa kyllä tykkää raapia noita reunoja edemmän kuin mattoa itseään, saa nähdä kuinka se kestää. Mutta ei ainakaan vie lattiatilaa! Mulla on itselläkin ollut pitkän aikaa jo yksi idea kissakalusteisiin liittyen, näitä voisi yhdistää vaikka siihen. Pitäisi vaan löytää kasa sopivia vanhoja kaappeja massatuotantoa ajatellen - tai edes se ensimmäinen testikappale, pitänee etsiä aikaa kirpputorikierrokselle tässä syksyn mittaan.