Ah, ihana kevätaurinko. Se lämmittääkin jo mutta paljastaa kaikki pölyt lattialla ja kissojen nenänjäljet ikkunoissa niin että tekis mieli vaan pitää verhot kiinni ettei kaikki näy.IMG_0102.jpg

Alkaa olla niitä hetkiä kun ei enää viitsi päivällä lämmittää takkaa ettei paistu sisälle ja eteisestä uskalsin jo lattialämmityksenkin sammuttaa. Kissat kyllä nauttii auringonpaisteesta kovasti.

IMG_0109.jpg

Kevätverhojen vaihto-operaatio ei mennyt ihan putkeen, päädyin siirtämään verhot tankoineen eri huoneeseen kun valkoisia verhoja oli kolmet ja aloitin tietysti enempiä miettimättä laittamalla toiseen olkkarin ikkunoista just sen erilaisen parin. Tulipa sitten vaihdettua makkariinkin samalla vaikkei ollut alunperin tarkoitus. Valkoiset verhot on onneksi siitä hyvät ettei ne haalistu ikkunan kohdalta niin kuin värilliset.

IMG_0111.jpg

Onneksi noi toiset verhot jää sohvan taakse, en ymmärrä miten on mahdollista että kaksi paria x pituisena ostettuja verhoja on jokainen eri pituisia! Näkyviin jäävät kaksi ei nekään ole ihan tasapituiset mutta noissa toisissa kahdessa on varmaan 10cm pituuseroa...ovat myöskin kutistuneet ylipäätään sen verran että ovat mun makuuni vähän turhan lyhyet, voisi ehkä avata käänteen alareunasta niin saisi sen viisi senttiä lisää ettei ne jäisi noin ilmaan. Tai silittämälläkin ehkä pidentyisivät sen verran mutta vihaan silittämistä enkä silitä mitään ellei ole ihan pakko. Pari päivää sitten kyllä silitin parit hamahelmikissat kun olin ne ehkä viiteen kertaan kasannut uudestaan, mutta verhot olkoon ryppyiset :P

IMG_0115.jpg

Tuli kyllä valoisamman näköistä, ehkä vähän liiankin väritöntä kun seinätkin on vaaleat. Saa nähdä huomaako mies että on mitään verhoja vaihdettu kun kotiin tulee, ei ne aina kiinnitä huomiota tuollasiin ellei ole tosi radikaali muutos.

IMG_0113.jpg

Terassikelit alkaa olla kohta! Vähän jo tekis mieli kaivaa grilli ja puutarhakalusteet esiin, mutta jos ei kuitenkaan ihan vielä kun ens viikolle luvattiin lunta ja pakkasta, höh. Vaikka kuvassa ei ihan suoraan aurinko paista ikkunaan niin tässä näkyy kuitenkin ihanasti noi sormenjäljet ja kissojen nenänjäljet kun ovat tiirailleet jotain lintuja ikkunasta. Monesti oikaisen sen verran että pesen alimman puoli metriä ikkunoista pikaisesti niin näkee taas läpi eikä ole niin epäsiistin näköistä.