Joulu senkun lähestyy ja oikein mitään en oo sen eteen tehnyt vielä...tai no, näitä kalentereita näyttäs olevan kyllä keittiön pöydän täydeltä. Kaikilla samanlaiset sanomalehtifirman ilmaiset kuvakalenterit ja kolme kertaa suklaakalenteri ja joku erehtyi ostamaan vielä ton muovailuvahakalenterinkin kun puoleen hintaan sai. On kyllä siitä innostuneena ollut välillä useampikin muovaileva käsipari pöydän ääressä, mikä taas tietää imuroimista ennen ja jälkeen kun niitä palasia kuitenkin menee lattialle ja mielellään ei mistään ruuanmurujen seasta yritä niitä pelastaa.

IMG_2633.jpg

Makkarin ikkunassa melkein vuoden ympäri roikkuneet verhot tulivat pesusta ja pistin olkkarin ikkunaan, sopiihan tuollanen punainen ja beige onneksi muutenkin kun jouluna. Siis silloin, jos seinät sattuu olla neutraalin väriset. Jäin kameran kortilta kattelemaan vanhoja kuvia ja sieltä iski silmille remonttiaikainen seinän värivalinnan kanssa sattunut katastrofi...

IMG_2628.jpg

Olin jo kerinnyt unohtaa asian, pari vuotta sitten jouluksi vaihdettiin tapetit just siksi ettei VIHREIDEN seinien kanssa voinut käyttää mitään kuviollisia tai värillisiä verhoja. Komeesti on ollut eri pituiset verhotkin vielä...ja sohva oli jossain tuon ruskean ja nykyisen harmaan välissä vaalean beige, onneksi on menty vähän silmälle ystävällisempään suuntaan tän sisustuksen kanssa...On meillä tosin muissakin huoneissa värejä seinissä mutta jotenkin toi vihreä vaan oli todella huono idea.

IMG_0035.jpg

Ostin uuden torkkupeiton, siitä huolimatta että vanhojakin on vaikka kuinka monta jossain ja kuvan karvatilla oli jossain välissä oikein miellyttävä tapa pissailla niihin. Teoriassa en tekokuiduista niin tykkää, sähköistyvät ja kaikkea mutta jotenkin toi oli niin ihanan pehmeä ja harmonisen värinen että tarttui mukaan.

IMG_2625.jpg

Ja kuten arvasinkin, mummukissa omi sen heti. Sillä on ärsyttävä tapa pedata kaikkia nukkumisalustojaan ennen kuin siihen voi asettua, eiköhän tuossakin pian kynnenjälkiä ole oikein urakalla.

IMG_2636.jpg

Ei, en silitä verhoja kuten tästä näköjään huomaa. En oikeastaan silitä ikinä mitään ellei ole ihan pakko. Mulla ei varmaan kymmeneen vuoteen ollut edes silitysrautaa kunnes muutama vuosi sitten toivoin sellasen joululahjaksi, on sitä ehkä pari kertaa tullut käytettyä...

IMG_2635.jpg

Sisäinen siivousintoilijani pääsi taas valloilleen kun Kiillon puhdistusaineet oli vaihteeksi 6kpl/10€ tarjouksessa...riittää varmaan kahdeksi vuodeksi. Toivottavasti vessan kaappi kestää noiden painon...

IMG_2637.jpg

Mun tulee kaikenlaisista tuoksuista ja hajuista herkästi paha olo, mutta nämä ei haise liikaa mun nenään. Esim. pyykinpesuaineet on meillä hajusteettomia mutta ehkä se on eri asia kun niitä käyttää päivittäin ja näitä enemmän silloin tällöin ja tuoksu haihtuu hetken päästä pois.

Ps. ilahduin eilen kuin luin tämän uutisen: http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1449550704511.html