Romuvaroitus. Isoveljillä oli viime viikolla suursiivouspäivä isänsä kanssa ja sen seurauksena meille kulkeutui puoli pakettiautollista tavaraa sieltä. Neiti oli niin innostunut kun sai "uusia" leluja monta laatikollista ja itsellä meni monta päivää setviessä niitä sekalaisia laatikoita missä oli sekä ihan roskaa että kaiken maailman muuta tavaraa(esim. kuuden eri korttipelin kortteja pikkulegojen ja kinderyllätysten joukossa) sekaisin. Mies meinasi kyllä repiä pelihousunsa nähtyään sen tavaramäärän eteisen lattialla, mutta ymmärsi kuitenkin pointtini kun koen järjenvastaisena heittää roskiinkaan tavaraa jota voi vielä itse käyttää, myydä tai vaikka lahjoittaa pois. Puupalikat ja Playmobilit on vielä olkkarin matolla mutta kaikki muu on pikkuhiljaa löytänyt paikkansa - tai ainakin siirretty pois eteisestä lojumasta.

IMG_0088.jpg

Koska Urjalan makeistukun karkit oli melkein jo keritty syödä, ostettiin laivalta "vähän" lisää. Talviloma on onneksi ohi ja arki rullaa, vähän meinasi aika tulla pitkäksi ja hermot loppua. Mutta laivareissu oli ihan onnistunut, pääsi valmiiseen pöytään ja lapsille oli kivaa ohjelmaa vähän väliä. Mentiin siis Turusta Baltic Princessillä 23h risteilylle, loppukesästä voisi ehkä ottaa uusiksi malliin päivä Tukholmassa tai sitten mennä Tallinnaan hotellimatkalle, Ahvenanmaallakin olisi kiva poiketa noin 15 vuoden tauon jälkeen mutta miestä en ole vielä saanut ylipuhuttua sinne lähtemään. Ei ole tullut käytyä laivalla moneen vuoteen kun en oikein perusta tuosta merellä kellumisesta, monesti keikuttaa vielä monta päivää reissun jälkeen mutta nyt oli onneksi tasaista. Toinen paniikin paikka on se terminaalissa odottaminen. Nyt oltiin siellä onneksi jo puolitoista tuntia ennen laivan lähtöä niin päästiin rauhalliseen nurkkaan lasten leikkipaikan viereen istumaan ja siitä laivaan ihan ongelmitta. Etukäteen vähän pelkäsin että käy niin kuin monta kertaa ennenkin, mun tulee tuollaisissa tilanteissa herkästi huono olo, alkaa pyörryttää ja oksettaa. Samasta syystä jätin menemättä päiväkodin vanhempainiltaan, ajatus 20 tuntemattoman lapsen vanhemmista suljetussa huoneessa tuntui niin mahdottomalta. Liekö jotain paniikkihäiriötä sitten tuollainen.

IMG_0090.jpg

Eihän niitä karkkeja paljon ole? :D vaan ei ole kauaa...ja saa nähdä koska kaatuu ensimmäisen kerran toi hamahelmipurkki, josta puuttuu kansi. Varmaan voisi olla kaukaa viisas ja siirtää ne johonkin kannelliseen astiaan ;)

IMG_0077.jpg,

Pari ikean lastentuolia tuli meille myös. Ajattelin maalata ne, ehkä toisen valkoiseksi ja toisen pinkiksi. Tuo ruskeaksi petsattu jäi vielä käyttöön ja vähemmän lakatun meinasin ottaa käsittelyyn ensin. Lisäksi meille kotiutui Primacatin Fiksu vaihto -salkku herra rescuekattia varten.

IMG_0089.jpg

Kokeiluun saatu ruoka ainakin maistui, pidemmällä aikavälillä ehkä näemme kestääkö herran maha sitä myös. Hän kun on entinen populaatiokissa ja syönyt siihen aikaan mitä ulkoa on löytynyt niin maha on kovin herkkä.

IMG_0086.jpg

Mummukissa pisteli jämät parempiin suihin.IMG_0087.jpg

Ja sitten kun halvalla sai, oli pakko hamstrata parit Crocsit tytölle tulevaan kesään ja syksyyn tai koska sitten ovatkaan sopivat.

IMG_0078.jpg

Nyt tytön kanssa ulos nauttimaan lumesta eli kolaamaan kolaamaan mössöksi sulanutta pihaa.