No nyt, back to basics eli sen äärelle mistä blogiajatus alunperin lähti...uusi metrin leveä mutta vain 38cm syvä Pax-kaappi vetäisi sisuksiinsa ihan kiitettävän määrän tavaraa eteisestä tuulikaappiin, kaaos on siis hetkeksi voitettu. Kasauksessakaan ei tullut kuin ihan muutama virhe, mutta vaikeuksien kautta voittoon ja sehän ei onneksi haittaa jos täällä yksinään kiroilee...mies kiroili kyllä sitäkin enemmän kun jätin sille vetimien kiinnityksen ja kaapin kiinnityksen seinään.

IMG_0904.jpg

Jälkikäteen keskusteltiin myös kaapin hinnasta(runko 65 - ovet 120 - korit 120 - vetimet 9,99 - saranat 30) , tokihan mattavalkoiset ovet ja jotkut perusvetimet ja hyllyt olis tulleet halvemmaksi, mutta ei se olis ollut minkään näköinen ja kaikki valkoinen on kyllä ihan hanurista käytön kannalta. Just väliovesta yritin saada kuraisia sormenjälkiä irti varmaan metrin matkalta eikä se ole valkoista nähnytkään vaikka kuinka kiillottaa...yllättävän vähän hyppii silmille vaikka onkin eri harmaan sävyä kuin seinä.

IMG_0895.jpg

Päällekin jäi sen verran tyhjää että saa vielä tuupattua jotain koreja jos tilanpuute iskee...fiksuna kasasin tuon keittiössä ja hinasin sitten monta metriä kyljellään kohteeseen kun sitä ei mahtunutkaan nostamaan eteisessä pystyyn kun katto on matalammalla kuin muualla talossa. Loppu hyvin, kaikki hyvin kuitenkin. Nyt mahtuu eteisessä jopa kävelemään kun kaapin kaikki kahdeksan koria on täynnä kenkiä.

IMG_0881.jpg

Tällainen suunnittelun kukkanen vähän vastusti, kun vastoin ikean logiikkaa oletin että saranat olis samalla korkeudella molemmin puolin :D Koreja olis riittänyt pari vähemmänkin ja tukevamman olis saanut kun olis hyllylevyn laittanut keskelle, mutta hyvä noinkin. Käytettävyys on kuitenkin koreilla parempi, niistä ei tavarat tipu ja ilma kiertää.

IMG_0867.jpg

Toki ostin myös kukkia. Ikea on loistopaikka ostaa niitä jos viherpeukalo on sitä tasoa kuin mulla että kuolevat alta aikayksikön eikä viitsi suuria summia investoida (ananas 7,99 - pinkit 3,99 kpl - orkidea 4,99). Nämä on kaikki vielä hengissä vaikka ne on kohta viikon jo olleet! Elämäni ensimmäinen orkidea jäi olkkarin sivupöydälle mutta nuo muut kiinnosti kissoja sen verran että pääsivät korkeammalle talteen.

IMG_0888.jpg

Tämä rontti vaihteeksi aiheuttaa harmaita hiuksia, toiseen korvaan on raavittu tai muuten ilmaantunut kaljuja kohtia vaikka viljaton ruoka ehkä sai pahimman rapsuttelun vähenemään muuten. Seuraan tilannetta ja toivon parasta, onneksi on tuttu eläinlääkäri jota voi konsultoida viemättä kissaa näytille niin ei tarvii stressata mirriä turhaan.

IMG_0872.jpg

Extrakissat on meillä edelleen, eipä ne mua häiritse mutta jotenkin niin sääli ettei kotiehdokkaita ole ilmaantunut. Johtunee osittain siitä että pentuja tulee ovista ja ikkunoista näin syksylläkin vielä ja monet haluaa mieluummin sellaisen sylipörrön kuin tällaisen aran aikuisen kaunottaren. Eikä saisi kiintyä liikaa näihin kun ne eivät ole omia, mutta...

IMG_0892.jpg

Loppukevennys! Tuulikaapin uusi kaappi ei valitettavasti ratkaissutkaan kaikkia kaaosongelmia. Jostain syystä likaiset astiat eivät löydä tietään tiskikoneeseen joka olis ihan tuossa vieressä ja neljävuotiaan piirustusten ja askartelujen päivittäinen määrä on ihan käsittämätön. Välillä pitää uhkailla ja kiristää se siivoamaan, "muuten piilotan kaikki sakset ja kynät". Voi kun oliskin sellainen pohjaton kaappi johon laittaa ne kaikki tuotokset eikä yön pimeinä tunteina heittää osa menemään ja kasata loput pöydän päähän odottamaan seuraavaa räjähdystä malliin "missä se on se mun eilen piirtämä prinsessaperhonen"...