Olisi parempi pysyä pois selaamasta tori.fi -sivua kun tavaraa on jo valmiiksi niin paljon ettei tiedä mihin sen laittas...mutta kauan olin jo kerinnyt haaveilla vanhasta pulpetista kun se tuli vastaan.

IMG_2621.jpg

Samalla myyjällä oli pari pöytää ja nekin tarttuivat mukaan kun viimeksi valmistuneesta huoneesta puuttuivat vielä kalusteet. Harkitsin jo soodapuhalluskannua kun pöydissä oli monta kerrosta maalia niin paksusti että teki mieli luovuttaa hiomakoneen kanssa, ei puhettakaan että olisin kaikkia edes yrittänyt hioa pois mutta lopputulos alkaa parin maalikerroksen jälkeen vaikuttaa ihan inhimilliseltä. Onneksi sain vähän romua myytyä alta pois ja loppuja siirreltyä huoneesta toiseen niin kaikelle saattaa ajan kanssa löytyä sopiva paikka.

IMG_2642.jpgEnsimmäistä kertaa tänä vuonna kissatkin pääsivät kunnolla ulos maistelemaan ruohoa, joka toistaiseksi vähän kehnosti kasvaa. Toinen ei olisi millään malttanut tulla sisälle takaisin ja kyttää livahtamismahdollisuuksia tuulikaapin ovella nyt jatkuvasti...