Nyt on kuulkaa lihasta, ainakin näennäisesti...joskus kuukausi sitten sammydress.comista tilaamani muscle print -trikoot tulivat tällä viikolla. Onhan ne rumat eikä ainakaan hoikenna, mutta mukavat ja hauskat kuitenkin.

IMG_2824.jpg

Hitaasti mutta varmasti tässä on menty kohti tavoitepainoa, kahtena aamuna vaaka näytti jo alle kuuttakymppiä. Hillitsin itseni kaupassakin herkkujen suhteen, syököön muut jätskinsä ja karkkinsa (itelleni ostin vain sipsejä...). Kohta alkais olla aikaakin treenata päivät pitkät, huomenna viimeinen työpäivä eikä vielä mitään käsitystä mitä seuraavaksi tekis ja koska. Vähän jo suunnittelin lähteväni hiihtämään maanantaina kun lapset on saatu kouluun ja hoitoon, saa nähdä. Ja lumityöt odottaisi tekijäänsä, mutta ehkä vasta haluatko miljonääriksi -ohjelman jälkeen.

IMG_2826.jpg

The päiväpeitto löytyi myös kaapista, kerkisi kokolailla viikon ollakin käytössä kunnes kissa kusi siihen. Ja vaatekasa tuolilla senkun kasvaa, peilinkin vois joku pestä...kovat suunnitelmat kyllä alkaa panostaa siivoamiseen ja järjestelyyn SITKU on kohta aikaa, mutta todennäköisesti keksin jotain parempaa tekemistä enkä saa aikaan mitään hyödyllistä. Eli jämähdän sohvalle tai jotain...piruuttani laitoin jo yhteen kouluunkin kyselyä jos voisin käydä kymmenen vuotta sitten kesken jääneet opintoni loppuun mutta en vielä suuria toiveita elättele sen suhteen, koska pessimisti ei pety.

IMG_2827.jpg

Kissat kerrankin sovussa noinkin lähekkäin. Luulin jo alkuviikosta että perusviiru on mennyttä kissaa, se kun lakkasi syömästä, oksenteli vaahtoa ja niin pissassa kuin muissakin jätöksissä oli verta. Renkaat vinkuen lähdin käyttämään vanhaarouvaa eläinlääkärissä, jossa kissalle nesteytys, antibioottipiikki, parafiiniöljyä ja oksennuksenestolääke. Seuraavana päivänä se oli yllättäen taas ihan oma itsensä, juoksi aamulla venyttelemään jääkaapille kinkunpalasen toivossa. Kova paikka olis ollut luopuakin siitä, yli 12 vuotta jo yhteistä elämää takana. Onneksi ei vielä tarvinnut.

IMG_2823.jpg

Takas alkuperäiseen aiheeseen eli sisustukseen sopiva leuanvetotanko ja jumppakuminauha, not. Ei kipuu, ei hyötyy eli siinä ne keittiön oviaukossa roikkuu että tulis aina ohimennen käytettyä. Jotain edistystä on kaiketi tapahtunut kun kuminauha on mallia extra strong, kaksi edellistä väriä on jäänyt kaappiin kun ei niistä ole enää vastusta. Toi kellarin oven sisustustarra on muuten ensimmäinen ja viimeinen minkä olen laittanut, vähän parempia hermoja vaativaa touhua saada noita irrallisia kirjaimia suoraan riviin tai edes sopivan matkan päähän toisistaan.

IMG_2828.jpg

Mun jouluamaryllis on edelleen hengissä ja kukkii, on se nätti. Vähän jo kevättä odotellessa että pääsisi pihallekin kasvattamaan jotain, viime keväänä laitoin jotain kukkasipuleita eikä niistä tainnut kyllä yhtään kukkaa tulla. Mutta yritys ja innostus on tärkein vaikka peukalo olis keskellä kämmentä ;)