Viimeinkin alkaa olla talossa hyvin vähän keskeneräisiä asioita, juuri kun tulee kuusi vuotta muutosta aikaa kuluneeksi niin saatiin viimeinenkin makkari asumiskäyttöön. Muutamaan kertaan sitä on kyllä kyselty, muistaisin että isompi poika toivoi omaa huonetta jo ainakin kolme vuotta sitten jouluna lahjaksi...

IMG_2425.jpg

Onpahan nyt mieleinen ja vähän isomman lapsen makuun sisustettukin, muutama vuosi sitten olisi saattanut tulla ihan erilaista...valokuvatapetti oli kallis ja todella ärsyttävä asentaa, mutta lopputulos onneksi suht siedettävä kun ei suurennuslasilla katso. Seinissä turkoosiin taittava harmaa sävy x440, aika neutraali mutta kuitenkin selkeästi värillinen. Kattopaneelit puuttuu edelleen, kun koko taloon on laitettu kakkoslaatua ja sen saamisessa kestää ehkä vielä kuukausi niin todettiin että voi ne laittaa myöhemminkin kun vähän huonekaluja siirtää pois alta. Verhotanko ja verhot ja varmaan rullaverhokin pitää vielä etsiä niin saa kesällä paremmin nukuttua.

IMG_2426.jpg

Täytyy sanoa että tykkään tästä talosta ja siitä miten kivasti kaikki on saatu hyvin suunnittelemalla sopimaan pieniin neliöihin, vaikka välillä tuntuukin että elämä olisi helpompaa yhdessä kerroksessa. Mies keksi jo käyttöä yläkerran aulalle joka on nyt vielä täynnä romua mutta niiden siirryttyä ikään kuin käyttötarkoitusta vailla...en tiedä miten ei itsellä ollut edes käynyt mielessä miten kätevän ompelunurkkauksen siihen saa! Odotan jo innolla että on siihen hommaan oma paikka eikä tarvii aina yrittää nostaa koneita täydelle keittiönpöydälle ja heti takaisin kaappiin käytön jälkeen, jipii!