Tiedättekö sen tunteen kun pitäis tehdä ruokaa, mutta ainoa iso kattila ja korkeareunanen pannu on tiskialtaassa muutaman kymmenen muun astian kanssa? Tiskikone on tietysti täynnä puhtaita astioita ja se pitää tyhjentää ennenkun saa likaset tilalle ja mahtuu pesemään niitä ruuanlaittokippoja...ja sitten kun tiskipöytäkin on täynnä niin likaset astiat jää ruokapöydälle eikä kaikki mahdu edes koneelliseen siinä vaiheessa enää. Välillä kyllä käännän tollekin sotkulle selän ja teen pahimpaan nälkään nuudeleita suoraan lautasella jos joku seuraava vaikka siivoais. Eikä siivoa, mies hakee todennäköisemmin kaupasta vaikka pitsan tai lihapiirakoita tai jotain muuta mikä ei tarvii kun yhden puhtaan lautasen lisää, pyh.

IMG_2645.jpg

Vessan taso on toinen missä on ehkä sata ja yksi purnukkaa liikaa. Tulee sellainen ketjureaktio kun yksi törppö kaatuu että on sitten muutama muukin reunan yli ja pitkin lattiaa tai kissanhiekkalaatikossa tai pöntössä...ja josset itse niitä kaada niin kissat tekee sen varmasti ja todennäköisesti yöllä. Aiemmin mulla oli vanulaput kannellisessa lasipurkissa, kunnes kissa tiputti sen lattialle tuhannen päreiksi ja kaatoi vielä partakoneenkin, siinä on sellanen telakka missä oli jotain puhdistusainetta, mikä sen mukavampaa kun keräillä aamuyöstä lasinsiruja miehekkäästi haisevasta nesteestä lattialta! Kaapissakin kaikkia vois toki säilyttää, jos sinne mahtuisi mutta tuohonhan ne jää mitä päivittäin tai vaikka kerran viikossa käyttää. Toi viimeisin hankintani Lorealin Nutri Gold - yövoidenaamio on hyvä, ei tuki naamaa vaikka on tosi paksu ja kosteuttava, tyynyyn jää kyllä naama kiinni jos yrittää kyljellään nukkua.

IMG_2653.jpg

Kissan kiipeilyteline vaihtui myös sisustuksellisempaan vaihtoehtoon tänään kun Posti-Pertsa kurvasi ovelle. Vähän on ehkä massiivinen tuohon kohtaan, täytyy yrittää löytää sille paikka jostain muualta. Mummukissaa ei juurikaan kiinnostanut koko tötterö mutta mustavalkoinen rescuekattimme otti sen heti omakseen, herra pikkuharmaa on yläkerrassa unilla eikä vielä nähnytkään koko tynnyriä.

IMG_2649.jpg

Lisäksi tuli 60 litraa Greenwoodsin paakkuuntuvaa puupohjaista hiekkaa, joka on varmaan sijoitettava kellarin rappuun odottamaan käyttöä. Kellari on ehdottomasti ykkössijalla talon hirveimmästä tilasta, toinen hirvitys on yläkerran remonttia odottava huone mutta siellä ei sentään tarvii päivittäin käydä.