On asioita, joita haluaisi tai pitäisi tehdä mutta aina niitä vaan lykkää eteenpäin kun ei ole aikaa tai ei saa aloitettua. Toisaalta sitten saattaa saada yllättävän nopeasti kaikkea aikaan kun vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyy hommiin.

IMG_0922.jpgTämä on eilinen kuva, tänään kerkisin purkaa jo vähän lisää ja todeta, että on jonkun voimamiehen vuoro jatkaa. Nyt kuitenkin tiedän että se siitä lähtee etenemään hyvinkin pian, pakko eristää umpeen ennen talven tuloa ettei jäädytä tänne taloon. Melkoinen tuuli kävi oven alta, lämmityslaskun kuva silmissä saa miehen kyllä pistämään vauhtia hommaan vaikka ei yhtään huvittaisikaan.

IMG_0923.jpgKamalinta tässä oli just se aloittaminen, koska tuonne huoneentekeleeseen oli varmaan viiden vuoden ajan tuupattu kaikki mahdolliset romut ja ne piti siirtää johonkin muualle eli osa roskiin, osa ikkunasta ulos odottamaan jatkokäsittelyä ja ulkovarastoon ne mitä ei tarvii lämpimässä säilöä. Siis aivan jäätävä määrä kaikkea roinaa, mutta nyt on sen verran tyhjä että mahtuu jotain tekemäänkin. Sitä odotellessa että projekti etenee sellaiseen vaiheeseen että osaan taas itsekin tehdä sen hyväksi jotain.

IMG_0918.jpg

Vastapainoksi vähän ompeluhommia. Ilman kaavoja ja nuppineuloja, ihan vaan ideoiden pohjalta ja mitä kankaita sattui jemmassa olemaan. Harvoin niistä ihan sellaisia tulee kuin on ajatus, mutta tyttö on onneksi aina yhtä innoissaan kaikesta mitä saa ja ainakin nuken makuupussi pääsi jo kovaan käyttöön.